Comandes a la teva mida

No et demanem grans comandes per a posar-nos a treballar. Reduïm les nostres quantitats mínimes per a adaptar-nos a tu.

Servei 360

Confia en nosaltres el total del procés. Podem ajudar-te en multitud de serveis com l’enviament, la bugaderia, la renovació o el disseny entre altres.

Producció local

Som una empresa que aposta per la proximitat. Per això portem més de 60 anys produint 100% al nostre territori.

Uniformes escolars de qualitat a l’alçada dels teus nens

A Seibe ens dediquem a la confecció de productes tèxtils des de 1962, recolzats per les diferents empreses del nostre grup. Seibe School, la nostra línia d’uniformes escolars, és fruit de l’experiència que ens ha donat la nostra llarga trajectòria i que ens permet oferir avui el millor assessorament, un gran servei i una elevada qualitat en equipament escolar.

Descobreix totes les opcions en uniformes i bates escolars que tenim per a tu. Som fabricants, la qual cosa et garanteix un tracte de proximitat i acompanyament durant tot el procés de disseny i confecció, desenvolupat íntegrament per nosaltres.

Treballem sota uns valors que ens permeten assegurar-te el millor resultat, durador, còmode i funcional. Perquè els nens són nens… necessiten la millor qualitat i la major comoditat.

Regístrate para obtener un 20 % de descuento

Necesitamos su consentimiento para cargar las traducciones

Utilizamos un servicio de terceros para traducir el contenido del sitio web que puede recopilar datos sobre su actividad. Por favor revise los detalles en la política de privacidad y acepte el servicio para ver las traducciones.